Αγαπητοί γονείς , φίλοι & μαθητές

Ο Α.Σ.Καράτε Χαλανδρίου σας ενημερώνει πως από Τρίτη  27/08 και καθημερινά, η σχολή μας θα είναι ανοιχτή για  πληροφορίες και εγγραφές από τις 18:00-20:00 μ.μ..

 

Τηλ επικοινωνίας : 2106858025 - 6934305464

Τα μαθήματα στον σύλλογο μας , θα ξεκινήσουν  από Δευτέρα  02/09 !!!

Περισσότερα...

2ο Διεθνές Σεμινάριο Καράτε από τον Γ. Τζάνο .

Μεταξύ 3 & 7 Ιουλίου , πραγματοποιήθηκε το 2ο Διεθνές καράτε camp με την ονομασία 2nd international tzanos karate summer camp , υπό την καθοδήγηση του παγκόσμιου πρωταθλητή Γ.Τζάνου

Το φετινό  summer camp διεξήχθη σε ένα από τα ομορφότερα  ξενοδοχεία της Κορίνθου , το alkyon hotel resort & spa , ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων το οποίο βρίσκεται στο Βραχάτι Κορινθίας .

Το φετινό camp ειχε μεγαλύτερη συμμετοχή από το περσινό summer camp  , το οποίο είχε στεφθεί με τεράστια επιτυχία στο υπέροχο νησί της Κω, με πάνω από 120 συμμετέχοντες απο 10 διαφορετικές  χώρες.
Περισσότερα...

Ο Σύλλογος μας την Κυριακή 19 /5 πραγματοποίησε μια υπεροχη επιδειξη 
στην περιοχή του Χαλανδρίου .
μικροί & μεγάλοι μας φίλοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση , τιμώντας με την παρουσία τους ,τον σύλλογο μας . 

Η επίδειξη έγινε στα πλαίσια της εκδήλωσης του Δήμου Χαλανδρίου , με θέμα τα εγκαίνια του νεου skate park στο πάρκο του Κ. Χαλανδρίου &  συμμετείχαν κυριως μικροί και μεγάλοι μαθητές του συλλόγου μας .

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε και στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Χαλανδρίου .
www.chalandri.gr

Εκπληκτικές εμφανίσεις έκαναν οι αθλητές του συλλόγου μας , οι οποίοι συμμετείχαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων - κορασίδων 
, μεταξύ 18 & 19 Μαϊου 2019 στην Αθήνα .

Οι αθλητές μας βρέθηκαν σε 4 τελικούς στις κατηγορίες τους .
Αναλυτικά 
Χρυσό μεταλλιο κατέκτησε ο Άγγελος Μωραΐτης στην κατηγορία 10 ετών -40 κιλά .
Αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν : 
Ο Νικόλαος Μωραΐτης στην κατηγορία 12 ετών - 50 κιλά .

Περισσότερα...

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων Νέων διεξήχθη μεταξύ 6 & 8 Οκτωβρίου στην Λαμία .

Οι αθλητές του συλλόγου μας αγωνίστηκαν με πάθος και κατέκτησαν σημαντικές διακρίσεις 

Αναλυτικά 

Ο Νικόλαος Μωραΐτης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία -14 ετών , στα -45 κιλά .

Στην κατηγορία των Εφήβων ο Ιωάννης Τασιόπουλος κατέκτησε την 3η θέση στα -76 κιλά .

Επίσης πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησε και ο Πέτρος Μανταμαδιωτης στην κατηγορία των -69 κιλών όπου κατέκτησε την 5η θέση , χάνοντας το μετάλλιο στις λεπτομέρειες .

Αγαπητοί γονείς , φίλοι & μαθητές

Α.Σ.Καράτε Χαλανδρίου σας ενημερώνει πως απο Δευτέρα 27/08 και καθημερινά, η σχολή μας θα είναι ανοιχτή για  πληροφορίες και εγγραφές απο τις 18:00-20:00 μ.μ.. 

Τηλ επικοινωνίας : 2106858025 - 6934305464

Τα μαθήματα στον σύλλογο μας , θα ξεκινήσουν κανονικά  από την Τετάρτη  05/09 !!!

Σας ευχόμαστε μια καλή & δημιουργική σεζον 

Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε το 1ο Διεθνές Προπονητικό καράτε Camp , " 1st international Tzanos karate camp & relax"

Το οποίο διεξήχθη στο όμορφο νησί της Κω μεταξύ 3 και 8 Αυγούστου . Το προπονητικό καμπ διοργάνωσε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του Καράτε Γιώργος Τζάνος σε συνεργασία με τον ΑΣ Αετός Κω και τον Δήμο της Κω .
Συμμετείχαν περισσότεροι από 100 αθλητές και προπονητές από διάφορες χώρες.

Αναλυτικά συμμετείχαν χώρες όπως : Ελλάδα , Κυπρος, Ιταλία , Ισπανία , Αγγλία , Σουηδία , Νορβηγία , Ιράν , Δανία , Βουλγαρία , Βέλγιο  και Κροατία .

Επίσης στο καμπ δίδαξε ο δάσκαλος  Κωνσταντινος Γκουβούσης που μοιράστηκε τις γνώσεις του με τα παιδιά ,ο προπονητής από το Βέλγιο Junior Lefevre καθώς και ο εξαίρετος εργοφυσιολόγος και γυμναστής Γιώργος Βαβέτσης.

Περισσότερα...

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων Κορασίδων το Σ/Κ στις 10 Μαρτίου , 
Συμμετείχαν οι μικροί αθλητές του συλλόγου μας .
Την δεύτερη θέση κατέκτησε ο Άγγελός Μωραΐτης στην κατηγορία κουμιτε παίδων 9 ετών - 30 κ .
Και χάλκινο μετάλλιο ο Νικόλαος Μωραΐτης στην κατηγορία κουμιτε παίδων 11 ετών -40 κ .


Επισης αξιόλογη προσπάθεια έκαναν ο Χρήστος Παπαευσταθιου στα κατά και στο κουμιτε παίδων 10 ετών όπου κατέκτησε την 5η θεση και ο Παναγιώτης Μητσης στο κουμιτε 10  ετών όπου αγωνίστηκε . 

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αθλητές μας Ν. Μωραΐτης  ,  Χ. Παπαευσταθιου και Π. Μητσης είχαν κατακτήσει αντίστοιχα,1 χρυσό και 2 χάλκινα  μετάλλια  στο προηγούμενο Πανελλήνιο πρωτάθλημα του 2017 .

Αξιόλογη ήταν και η προσπάθεια της Μαρίας Μπακλους η οποία αγωνίστηκε πρώτη φορά σε επίπεδο Πανελληνίου πρωταθλήματος  και κατέκτησε την 7η θέση .

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά . Ευχόμαστε ακόμα περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον .

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων και Νέων συμμετείχαν οι αθλητές του Συλλόγου μας Ιωάννης Τασιοπουλος και Πέτρος Μανταμαδιωτης οι οποίοι κατέκτησαν αντίστοιχα την δεύτερη και Τρίτη θέση .
Ο αθλητής του Συλλόγου μας Στέφανος Ρουπάκας στην κατηγορία κ. 21 ετών δυστυχώς δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό κατακτώντας τελικά την 5η θέση .
Ο Σ. Ρουπακας είχε κατακτήσει την 3η θέση στο προηγούμενο Πανελλήνιο κ. 21 και στο Πανελλήνιο των Ανδρών του 2016 στα  -60 κιλά .

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας

That's All